2021-11-02 14:32Press release

Benify vinder sølv ved 2021 HCM Excellence Awards for Onboarding

Benify vandt sølv for sine digitale onboarding-værktøjer ved 2021 HCM Excellence Awards i Boca Raton, FL, USA.

I kategorien Best New Hire Onboarding Program, vandt Benify sølv ved Brandon Hall Group Excellence 2021, ifm. Talent Acquisition Awards den 19. august 2021.

HCM Excellence awards holdes af det førende uafhængige research- og analytikerfirma, Brandon Hall Group og er det største og længst løbende event inden for Human Capital Management. 2021 gav den største mængde ansøgere i prisens 28 år.

Ansøgningerne blev evalueret af et panel af veteraner, uafhængige og erfarne brancheeksperter, Brandon Hall Groups analytikere og topledere, baseret på disse kriterier: matcher behovet, programmets design, funktionalitet, innovation og overordnede, målbare fordele.

“Brandon Hall Group Excellence Awards 2021 giver en tiltrængt og velfortjent anerkendelse til de organisationer, der gjorde noget ekstraordinært for at støtte eller hjælpe deres interessenter, under den uventede coronapandemi,” siger Brandon Hall Group COO og ansvarlig for HCM Excellence Awards Program, Rachel Cooke. "Priserne bekræfter den bedste praksis på alle områder, inden for HCM, på et tidspunkt, hvor disse aldrig har været vigtigere for både arbejdsgivere, ansatte og kunder."

Ved overrækkelsen af Best New Hire Onboarding Program, sagde Josefine Söderqvist, som er Chief HR Officer hos Benify:

"Eftersom de hybride arbejdsmodeller er blevet 'den nye standard', er de digitale rekrutteringsværktøjer blevet afgørende for enhver organisation, inklusive vores egen. På trods af coronapandemiens mange udfordringer og forandringer, fortsætter rekrutteringen. Takket være vores digitale onboarding-værktøjer, kan vores eksisterende kunder onboarde nye medarbejdere og fortsætte deres forretnings- og rekrutteringsindsats. Vi er stolte over at blive anerkendt og få en pris for vores præstationer.”

Du kan se listen med alle vinderne fra Brandon Hall Group Excellence ifm. Talent Acquisition Awards, 2021 her.

Om Brandon Hall Group Inc.

Brandon Hall Group er den eneste professionelle udviklingsvirksomhed, der tilbyder data, research, indsigt og certificering til og af Uddannelses- og talentspecialister og organisationer.

I mere end 28 år, har virksomheden styrket, anerkendt og certificeret eksperter, i organisationer verden over, der påvirker udviklingen af over 10.000.000 medarbejdere og ledere. Dens HCM Excellence Awards var først mht. at anerkende organisationer for Uddannelse og talent og sætter standarden, der kaldes "Academy Awards of Human Capital Management."

Se mere på https://www.brandonhall.com.About Benify

Benify blev grundlagt i Sverige i 2004. I dag tilbyder Benify markedets førende globale platform for medarbejderfordele og den samlede lønpakke, med tusindvis af kunder og over 2 millioner brugere rundt om i verden. Benify's løsning hjælper arbejdsgivere med at skabe en ekstraordinær oplevelse af medarbejderfordele og synliggørelse af den samlede lønpakke. Samtidig hjælper Benify bl.a. med, at reducere administrationen af medarbejderfordele, automatisere processer, forbedre kommunikationen af virksomhedens value proposition til medarbejderne, og sikre bedre datastyring samt styring af omkostninger til medarbejderfordele og den samlede lønpakke. Benify's prisbelønnede platform og medarbejder-app har genopfundet den måde, moderne arbejdsgivere engagerer sig med deres medarbejdere på. Få mere at vide på benify.dk.


Contacts

Ylva Eriksson
Director of Marketing & Communications
Ylva Eriksson