2020-09-09 08:31Press release

Nordisk Tech-virksomhed vinder Global HR Solution Provider of the Year

Benify vandt en GOLD Stevie award i kategorien Global HR Solution Provider of the Year

Benify har vundet en GOLD Stevie® Award i kategorien Global HR Solution Provider of the Year og en Bronze Stevie® Award i kategorien Achievement in HR Technology ved den femte årlige uddeling af Stevie Awards for Great Employers.

Stevie Awards for Great Employers er en pris der anerkender verdens bedste arbejdsgivere, HR-medarbejderteams, præstationer og HR-relaterede produkter, samt leverandører for indsatser der er med til at skabe og drive gode arbejdspladser.

Om de to priser

I forbindelse med tildelingen af en GOLD Stevie® Award og en Bronze Stevie® Award, siger Joakim Alm, administrerende direktør i Benify:

"Det er fantastisk at blive anerkendt for vores arbejde. Vi er på en global rejse og udvikler kompetencer sammen med nogle af de bedste brands i verden og skaber globale, men alligevel individuelle oplevelser, for kunderne. Vi har kontrakter på at levere Benify løsninger i over 70 lande. Vi går forrest i udviklingen af vores branche for at sikre, at vi fortsat er den rette partner for multinationale kunder, og at vi holder 100 % fokus på personalegoder, kompensation og kommunikation".

Et medlem af juryen ved Stevie Awards 2020 har følgende kommentarer til Benifys to awards:

 "Personalegoder er en vigtig ressource til at skabe et tilhørsforhold. Dette program omfatter alt, som en medarbejder kan have behov for. Jeg er særligt imponeret over inklusionen af balance i arbejdslivet, da arbejde er langt mere end blot at arbejde fra 8-16. Det fremgår tydeligt af udtalelserne, at dette program er en reel hjælp for både virksomheder og deres medarbejdere. En positiv arbejdskultur fører til produktivitet, og giver medarbejderne mulighed for at vokse i deres jobs, noget dette program bidrager til."

 
Global HR Solution Provider of the Year

I forbindelse med tildelingen af prisen GOLD Stevie® Award for Global HR Solution Provider of the Year, tilføjer Joakim Alm, administrerende direktør i Benify:

“En af de ting, der gør Benify unik som organisation er, at vi er helt uafhængige. Vi er stolte af at hjælpe flere end 1.500 multinationale virksomheder verden over med at styrke relationen mellem arbejdsgiver og medarbejder, og skabe exceptionelle personalegoder og belønninger for over 2 millioner brugere i hele verden.  En af de mange ting, der gør vores medarbejderportal enestående er, at den er utrolig nem at tilpasse til kundens behov. Vores platform er individualiseret og tilpasset den enkelte kunde, den enkelte medarbejder og det enkelte marked, og vi er også den eneste leverandør af en medarbejderportal med sin egen app på markedet.”

Endnu et medlem af juryen fra Stevie Awards 2020 siger om Benifys mobile løsning:

“Systemet er tilgængeligt via computer, tablet eller som en app på din smartphone. Systemet støtter op om den nye trend med social life sharing og fleksible personalegoder. Det er brugervenligt og gør det generelt nemmere for medarbejderne. Det er godt at se, at de kombinerer forskellige funktioner. Tillykke.”

"Ved den femte uddeling af Stevie Awards for Great Employers var jurymedlemmerne imponeret over Stevie-vinderne, der - under den krise vi står over for i år - fortsat dedikerer hver dag til at gøre dagligdagen bedre for deres medarbejdere og teams gennem træning, software, planer for distancearbejde og meget mere. Det er en fornøjelse af fejre dem her i 2020, og vi glæder os til at se, hvad de vil gennemføre i 2021," siger Maggie Gallagher, formand for Stevie Awards.

I år blev der indsendt mere end 700 nomineringer fra virksomheder i alle størrelser for at komme i betragtning til en lang række HR-relaterede kategorier. Flere end 90 erhvervsfolk verden over deltog i bedømmelsesprocessen om at vælge årets Stevie Award-vindere.

Du kan finde flere oplysninger om Stevie Awards for Great Employers og en liste med Stevie-vindere på www.StevieAwards.com/HR.    

Om Stevie Awards

Stevie Awards tildeles i otte programmer: Asia-Pacific Stevie Awards, German Stevie Awards, Middle East & North Africa Stevie Awards, American Business Awards®, International Business Awards®, Stevie Awards for Great Employers, Stevie Awards for Women in Business, og Stevie Awards for Sales & Customer Service. Stevie Awards konkurrencerne modtager flere end 12.000 nomineringer fra virksomheder i over 70 lande. Stevie Awards påskønner fremragende præstationer på arbejdspladser over hele verden og hylder virksomheder af alle typer og størrelser.  Læs mere om Stevie Awards på http://www.StevieAwards.com About Benify

Benify blev grundlagt i Sverige i 2004. I dag tilbyder Benify markedets førende globale medarbejderfordele- og samlede belønningsplatform med tusindvis af kunder og over 2 millioner brugere over hele verden. Benifys løsning hjælper arbejdsgivere med at skabe enestående fordele og belønningsløsninger samtidig med, at der sker en reduktion i administrationen af fordele, automatisering af processer, en radikal forbedring af kommunikationen af deres employee value proposition, bedre datastyring samt styring af medarbejderfordele og belønningsomkostninger. Benifys prisvindende platform og medarbejder-app har genopfundet den måde, som moderne arbejdsgivere interagerer med deres medarbejdere på. Lær mere på benify.dk.


Contacts

Ylva Eriksson
Director of Marketing & Communications
Ylva Eriksson